Voorgerechten

Gerookte eendenborst - eendenlever - notensla - appel

€ 25

***

Kalfszwezerik - bloemkool - Robusta koffie

€ 30

***

Sint-Jacobsvrucht - pastinaak - bloedworst

€ 26


!! Wij verwennen vegetariërs ook graag. Dus aarzel niet om dit te melden !!


Hoofdgerechten

Zeetong - kreeft - wilde paddenstoelen - winterpostelein

€ 39

***

Griet - spruiten - zoete ajuin - rode wijn

€ 36

***

Hazenrug - poivrade saus - de klassieker    2 personen

€ 40 pp

***

Fazant 'fine champagne' -  2 personen

€ 29 pp


Suggesties

Er zijn steeds marktgebonden suggesties verkrijgbaar.

Informeer zeker naar onze vis- en vegetarische gerechten!

Wij verwennen vegetariërs ook graag. Dus aarzel niet om dit te melden!!


Desserts

Wij passen continu onze dessertkaart aan volgens de inspiratie van de chef.


Liever een menu ?

Ontdek onze menu's ...