Lunch

35 €. Tussen 12 en 14 uur. Enkel per tafel verkrijgbaar



lunch van 24 juni tot 08 juli 2020

Mise en bouche

***

Zachtgegaard kalfsvlees - emulsie van sardienen - kappertjes

***

Mooie meid - bisque van schaaldieren - parelgort

***

Kersen - witte chocolade

Koffie of thee i.p.v. dessert: +2 €
 


Tafel van de chef

55 € voor 4 gangen.
Niet beschikbaar op zaterdagavond.
Enkel per tafel verkrijgbaar

Menu van 9 juni tot 24 juni 2020

Mise en bouche

***
Vichyssoise - gerookte paling - grijze garnalen - venkel

***

Pladijs - ossenstaart - parelgort - coeur de boeuf

***

Kalfslende en wangen - witte asperges - dragon

***

Aardbeien - zwarte peper - sorbet

OF

Kaasplank van kaasmeester Schollaert ipv dessert (+12 €)

 


Degustatiemenu

68 € voor 5 gangen.
Niet beschikbaar op dinsdagmiddag.
Op zaterdagavond raden we dit menu aan.
Dit om een vlotte service te kunnen garanderen

Er kunnen kleine wijzigingen gebeuren in dit menu.
We werken met verse producten volgens marktaanbod.


Vichyssoise - gerookte paling - grijze garnalen - venkel

***

Pladijs - ossenstaart - parelgort - coeur de boeuf

***

In boter gepocheerde kreeft - rode biet - ijzerkruid - krielaardappelen

***

Kalfslende en wangen - witte asperges - dragon

***

Aardbeien - zwarte peper - sorbet

OF

Kaasplateau van kaasmeester Schollaert (+12 €)

 


Liever à la carte ?

Ontdek onze kaart ...