Lunch

30 €. Tussen 12 en 14 uur. Enkel per tafel verkrijgbaar




lunch van 10 december tot 04 januari

Mise en bouche

***

Tartelette - rode biet - geitenkaas - venkel
 

***

'Tache-noir' rundsvlees - Waldorf - puree 'beurre noisette'

***

Coupe Brésilienne


Koffie of thee i.p.v. dessert: +2 €
 


Tafel van de chef

55 €. Niet beschikbaar op zaterdagavond. Enkel per tafel verkrijgbaar

marktmenu van 27 november tot 17 december

Mise en bouche


***
Toast champignon - eendenlever - rode ajuin

***

Zeebarbeel - gerookt piment - prei

***

Blanquette 'Pollak - St Jacobsvrucht' - Roscoff ui - boerenkool
 
Of/ou/or

Duroc d'olives - gratin van witloof, aardappel, Parmezaanse kaas

***
Clementines - steranijs - speculoos

Kaasplank van kaasmeester Schollaert ipv dessert: +12 €

 


Degustatiemenu

65 € voor 5 gangen. 77 € voor 6 gangen.
Niet beschikbaar op dinsdagmiddag.

Carpaccio St-Jacobsvruchten - sneeuwkrab - groene kruiden

***

Rode poon - bouillabaise - Zeeuwse mossel - fregola sarda

***

6 de gang

Kalfszwezerik - Jonagold - knolselder

***
             
Gerijpte entrecôte - pastinaak - rozemarijn - spruitjes

***
     
Peer - Blue d'Auvergne - waterkers

Of –

Kaasplateau van kaasmeester Schollaert (+12 €)

***
 
Clementine - steranijs - speculoos


Op zaterdagavond vragen wij om voor dit menu te kiezen
Dit om een vlotte service te kunnen garanderen

Er kunnen kleine wijzigingen gebeuren in dit menu.
We werken met verse producten volgens marktaanbod

 


Liever à la carte ?

Ontdek onze kaart ...