Lunch

30 €. Tussen 12 en 14 uur. Enkel per tafel verkrijgbaar



lunch van 18 februari tot 3 maart

Mise en bouche

***

Schotse zalm - wasabi - daikon

***

'Coq au Riesling' - groentenmengeling

***

Peer - chocolade - pecannoten

Koffie of thee i.p.v. dessert: +2 €
 


Tafel van de chef

55 €. Niet beschikbaar op zaterdagavond. Enkel per tafel verkrijgbaar

marktmenu van 22 janurari tot 11 februari 2020

Mise en bouche

***
Carpaccio van Sint-Jacobsvruchten - tartaar sneeuwkrab - kruidensla

***

Blanquette van leng en Zeeuwse mossel - gebrande ui - butternut

***

Ree - rode kool - knepfle - gele biet - zuring

***

Mango - passievrucht - platte kaas

Kaasplank van kaasmeester Schollaert ipv dessert: +12 €

 


Degustatiemenu

77 € voor 6 gangen. 85 € voor 7 gangen.
Niet beschikbaar op dinsdagmiddag.

Carpaccio van Sint-Jacobsvruchten - tartaar sneeuwkrab - kruidensla

***

Blanquette leng en Zeeuwse mossel - butternut - ui

***

Gebakken eendenlever - bou de fagne - jonagold

***

extra gerecht

Toatjespap - karnemelk - oeuf poché - zwarte truffel

***

Ree - rode kool - knepfle - gele biet - zuring

***

Strudel - peer - kaneel

OF

Kaasplateau van kaasmeester Schollaert (+12 €)

***

Mango - passievrucht - platte kaas

Op zaterdagavond vragen wij om voor dit menu te kiezen.
Dit om een vlotte service te kunnen garanderen

Er kunnen kleine wijzigingen gebeuren in dit menu.
We werken met verse producten volgens marktaanbod.

 


Liever à la carte ?

Ontdek onze kaart ...