Lunch

30 €. Tussen 12 en 14 uur. Enkel per tafel verkrijgbaar


WIJ GAAN MET JAARLIJKS VERLOF VAN 7 JANUARI TOT EN MET 21 JANUARI
TERUG OPEN OP WOENSDAG  22 JANUARI OM 12 UUR



lunch van 26 december tot 04 januari

Mise en bouche

***

Tartelette - rode biet - geitenkaas - venkel
 

***

'Tache-noir' rundsvlees - Waldorf - puree 'beurre noisette'

***

Coupe Brésilienne


Koffie of thee i.p.v. dessert: +2 €
 


Tafel van de chef

55 €. Niet beschikbaar op zaterdagavond. Enkel per tafel verkrijgbaar

marktmenu van 02 janurari tot 04 januari

Mise en bouche


***
Tartaar krab - Sint-Jacobsvrucht - groene kruiden

***

Rode poon - bouillabaise - Zeeuwse mosselen - fregola sarda

***

Hertenkalf - jus rode biet - boerenkool - pommes neuf

***

Chocolade - dragon - limoen


Kaasplank van kaasmeester Schollaert ipv dessert: +12 €

 


Degustatiemenu

65 € voor 5 gangen. 77 € voor 6 gangen.
Niet beschikbaar op dinsdagmiddag.

Tartaar krab - Sint-Jacobsvruchten - groene kruiden

***

Rode poon - bouillabaise - Zeeuwse mossel - fregola sarda

***


Kalfszwezerik - Jonagold - knolselder

***

extra gerecht

Fricassée van kreeft - wilde rijst - butternut

***
             
Hertenkalf - jus rode biet - boerenkool - pommes neuf

***
     
Peer - Blue d'Auvergne - waterkers

Of –

Kaasplateau van kaasmeester Schollaert (+12 €)

***
 
Chocolade - dragon - limoen

prijs menu:

zesgangen zonder kreeft                   77 euro
zevengangen                                     85 euro

Op zaterdagavond vragen wij om voor dit menu te kiezen
Dit om een vlotte service te kunnen garanderen

Er kunnen kleine wijzigingen gebeuren in dit menu.
We werken met verse producten volgens marktaanbod

 


Liever à la carte ?

Ontdek onze kaart ...