Lunch

30 €. Tussen 12 en 14 uur. Enkel per tafel verkrijgbaar




lunch van 15 tot 31 mei 2019

Mise en bouche

***

Puy linzen - geitenkaas - spek
 

***

Witte leng - Vadouvan - romanesco - spinazie

***

Aardbei - balsamico - zwarte peper



Koffie of thee i.p.v. dessert: +2 €
 


Tafel van de chef

53 €. Niet beschikbaar op zaterdagavond. Enkel per tafel verkrijgbaar


Mise en bouche


***
Gekonfijte kabeljauw - kropsla - Bayonneham

***

Kwartel - witte asperges - doperwt

***

Schotse zalm - waterkers - sjalot - krielaardappel
 
Of/ou/or

Belgische lamsbout - olijf - koorabi - daslook

***
Rabarber - amandel - rozemarijn

Kaasplank van kaasmeester Schollaert ipv dessert: +12 €

 


Degustatiemenu

65 € voor 5 gangen. 77 € voor 6 gangen.
Niet beschikbaar op dinsdagmiddag.

Tartaar van zeebaars - venkel - kalamansi

***

Makreel - lamsoor - emulsie van kreeft

***

6 de gang

Tarbot - merg - rode wijn

***
             
Lam - daslook - olijf - knolraap

***
     
Koffie - karamel - chocolade

Of –

Kaasplateau van kaasmeester Schollaert (+12 €)

***
 
Rabarber - amandel - rozemarijn


Op zaterdagavond vragen wij om voor dit menu te kiezen
Dit om een vlotte service te kunnen garanderen

Er kunnen kleine wijzigingen gebeuren in dit menu.
We werken met verse producten volgens marktaanbod

 


Liever à la carte ?

Ontdek onze kaart ...