Lunch

30 €. Tussen 12 en 14 uur. Enkel per tafel verkrijgbaar




lunch van 08 oktober tot 19 oktober 2019

Mise en bouche

***

Gekonfijte blauwe leng - rode gamba - waterkers
 

***

Brasvar - Puy linzen - rode kool - koolraap
***

Peer - witte chocolade - whiskey


Koffie of thee i.p.v. dessert: +2 €
 


Tafel van de chef

55 €. Niet beschikbaar op zaterdagavond. Enkel per tafel verkrijgbaar

marktmenu van 02 oktober tot 19 oktober

Mise en bouche


***
Noordzeekrab - citroenmaynonaise - kruidensla

***

Bosduif - consommé - akkerzwam

***

Vlaswijting - sinaasappel - tijm - knolselder
 
Of/ou/or

Kalfsvlees - Cévenne-ui - boterraap - pommes duchesse

***
Peer - witte chocolade - whiskey

Kaasplank van kaasmeester Schollaert ipv dessert: +12 €

 


Degustatiemenu

65 € voor 5 gangen. 77 € voor 6 gangen.
Niet beschikbaar op dinsdagmiddag.

Ceviche zeebaars - oester 'fines de claire' - bloody Mary

***

Zeeduivel - lardo - koolraap - postelein

***

6 de gang

Kalfszwezerik - girolles - waterkers

***
             
Wilde eend - bitterbal van de bouten - savooiekool - rode wijn

***
     
Melkchocolade - kardamom - mango

Of –

Kaasplateau van kaasmeester Schollaert (+12 €)

***
 
Vijg - kriekbier - citroen


Op zaterdagavond vragen wij om voor dit menu te kiezen
Dit om een vlotte service te kunnen garanderen

Er kunnen kleine wijzigingen gebeuren in dit menu.
We werken met verse producten volgens marktaanbod

 


Liever à la carte ?

Ontdek onze kaart ...