Lunch

30 €. Tussen 12 en 14 uur. Enkel per tafel verkrijgbaar




lunch van 14 augustus tot 24 augustus 2019

Mise en bouche

***
Zeebaars - 'Antiboise' vinaigrette - couscous
 

***

Duroc d'Olives - geplette aardappel - bospeen - groene kruiden

***

Kersen - sorbet - kirsch


Koffie of thee i.p.v. dessert: +2 €
 


Tafel van de chef

55 €. Niet beschikbaar op zaterdagavond. Enkel per tafel verkrijgbaar


Mise en bouche


***
Sardines - bearnaise à la Basque

***

Konijn - basilicum - tomaat

***

Pladijs - wortel - oesterzwam - pommes fondant
 
Of/ou/or

Duroc d'Olives - Taggiasche olijven - paprika - romanesco

***
Kersen - sorbet - kirsch

Kaasplank van kaasmeester Schollaert ipv dessert: +12 €

 


Degustatiemenu

65 € voor 5 gangen. 77 € voor 6 gangen.
Niet beschikbaar op dinsdagmiddag.

Zeeduivel - komkommer - yoghurt - Granny Smith

***

Kabeljauw - girolles - grijze garnalen

***

6 de gang

Langoustine - gelakt buikspek - kokos

***
             
Entrecôte Normande - bearnaise 'noisette' - piquillos - prei

***
     
Melkchocolade - kardamom - mango

Of –

Kaasplateau van kaasmeester Schollaert (+12 €)

***
 
Aardbeien - balsamico - zwarte peper


Op zaterdagavond vragen wij om voor dit menu te kiezen
Dit om een vlotte service te kunnen garanderen

Er kunnen kleine wijzigingen gebeuren in dit menu.
We werken met verse producten volgens marktaanbod

 


Liever à la carte ?

Ontdek onze kaart ...