Lunch

30 €. Tussen 12 en 14 uur. Enkel per tafel verkrijgbaar



lunch van 3 maart tot 17 maart

Mise en bouche

***

Velouté van champignons - Bayonneham - lenteui

***

Roggevleugel - bospeen - kappertjes - beurre noisette

***

Dame blanche

Koffie of thee i.p.v. dessert: +2 €
 


Tafel van de chef

55 €. Niet beschikbaar op zaterdagavond. Enkel per tafel verkrijgbaar

marktmenu van 21 februari tot 10 maart 2020

Mise en bouche

***
Langoustines - varkenswang - hoisin

***

Rode poon - wortel - Taggiasche olijven - koriander

***

Kalfsvlees - bloemkool - postelein - rode uit

***

Sinaasappel - basilicum - yoghurt

Kaasplank van kaasmeester Schollaert ipv dessert: +12 €

 


Degustatiemenu

77 € voor 6 gangen. 85 € voor 7 gangen.
Niet beschikbaar op dinsdagmiddag.

Langoustines - varkenswang - hoisin

***

Rode poon - wortel - Taggiasche olijven

***

Sint-Jacobsvruchten - prei - verjus

***

extra gerecht

Gebakken eendenlever - bou de Fagne - jonagold

***

Kalfsvlees - bloemkool - postelein - rode uit

***

Ananas - rum - kokos

OF

Kaasplateau van kaasmeester Schollaert (+12 €)

***

Sinaasappel - basilicum - yoghurt

Op zaterdagavond serveren we enkel dit menu.
Dit om een vlotte service te kunnen garanderen

Er kunnen kleine wijzigingen gebeuren in dit menu.
We werken met verse producten volgens marktaanbod.

 


Liever à la carte ?

Ontdek onze kaart ...