Lunch

30 €. Tussen 12 en 14 uur. Enkel per tafel verkrijgbaar




lunch van 19 maart tot 02 april 2019

Mise en bouche

***
Fregola sarda - comté - chorizo - witloof
 
***
Zeewolf - bloemkool - geplette aardappelen - hazelnoot

***

Peer - gezouten karamel - pinda



Koffie of thee i.p.v. dessert: +2 €
 


Tafel van de chef

53 €. Niet beschikbaar op zaterdagavond. Enkel per tafel verkrijgbaar


Mise en bouche


***
'Rouleau' - kwartel - tomaat - groene kruiden

***

Gevulde gamba - curry - cocos - paksoi

***

Zeewolf - chorizo - olijf - fregola sarda
 
Of/ou/or

Kalf - bloemkool - bospeen - pickles

***

Mango - karamel - pistache

Kaasplank van kaasmeester Schollaert ipv dessert: +12 €

 


Degustatiemenu

65 € voor 5 gangen. 77 € voor 6 gangen.
Niet beschikbaar op dinsdagmiddag.

Tartaar van zeebaars - venkel - kalamansi

***

Roodbaars - scheermes - gerookte paprika

***

6 de gang

Gamba - kokosnoot - curry - paksoi

***
             
Barbarie eend - bospeen - koolrabi - pommes fondantes

***
     
Peer - gezouten karamel - pinda

Of –

Kaasplateau van kaasmeester Schollaert (+12 €)

***
 
Mango - citrus - pistache


Op zaterdagavond vragen wij om voor dit menu te kiezen
Dit om een vlotte service te kunnen garanderen

Er kunnen kleine wijzigingen gebeuren in dit menu.
We werken met verse producten volgens marktaanbod

 


Liever à la carte ?

Ontdek onze kaart ...